След проведения въздушен десант на 17 срещу 18 юни 2019 г.

...
След проведения въздушен десант на 17 срещу 18 юни 2019 г.
Коментари Харесай

Учението на НАТО у нас продължава

 След извършения въздушен десант на 17 против 18 юни 2019 година на летище Чешнегирово военнослужещите от състава на американската 82-ра въздушно-преносима дивизия не престават своите дейности по обмисляне преодоляването на основен обект в региона на образователен полигон " Ново село “. Вечерта на 19 против 20 юни 2019 година те ще бъдат предислоцирани на полигона с хеликоптери от 1-ва бригада за въздушни интервенции от състава на Командването на Сухопътните сили на Съединени американски щати в Европа. Учението Swift Response 2019 ще продължи на територията на България до 24 юни 2019 година

То е годишно въздушно-десантното обучение, което се управлява от Командването на Сухопътните сили на Съединени американски щати в Европа и се организира на териториите на България, Хърватия и Румъния в интервала 13 – 24 юни 2019 г.

Учението показва стратегическото потребление на въздушно-преносими сили с висока степен на подготвеност, наричани Global Response Force, провеждащи учения за преодоляване на основни обекти. Това дава опция за взаимна подготовка за насърчаване на качества по командване и ръководство на специфични интервенции по едно и също време на разнообразни места.

Участието в такива многонационални учения усилва готовността, ускорява професионалните взаимоотношения и усъвършенства общата съгласуваност сред съдружниците и сътрудниците по време на рецесия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР